Beste klant,
Graag brengen wij onze keuken naar u thuis & stellen wij U trots ons afhaalmenu voor tijdens de eindejaar periode voor.
Een eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat U enkel nog hoeft op te warmen/dresseren & uitserveren.
U kan telefonisch of per mail eenvoudig bestellen & U kan uw menu komen afhalen op het afgesproken tijdstip.
Stelt u liever zelf uw menu samen? Dan behoort dit zeker ook bij de mogelijkheden.
Alle feestelijke cocktails, lekkere gerechten & bijpassende dranken uit onze Resto-Box – webshop kan u ook op deze afhaalmomenten bij ons ophalen.
Meer info over deze gerechten kan U hier vinden bij Resto-Box .
Afhaalmomenten:
Afhaalmenu 24 & 25 december:
24 december: tussen 8u en 11u / tussen 14u en 17u
25 december: tussen 08u en 11u
Afhaalmenu 31 december & 01 januari:
31 december: tussen 8u en 11u / tussen 14u en 17u
01 januari: tussen 08u en 11u




Menu 24 & 25 december
3 aperitiefhapjes van de chef
*
Soepje van pastinaak – amandelschilfers
*
Gegratineerde kreeft ‘Thermidor’
*
Hertenkalffilet, gemarineerde peer, pastinaak en gratinaardappelen
*
Kerstbuche
Prijs p.p. €60
___________________________________________
1/2 fles wijn p.p. naar keuze
Rafale Chardonnay (wit) / Merlot (rood) / Sauvignon Cabernet (rosé)
Vegetarische menu 24 & 25 december
3 aperitiefhapjes van de chef
*
Soepje van pastinaak – amandelschilfers
*
Portobello
feta / tomaat / tijm
*
Courgetti met burrata
sausje van zongedroogde omaatjes / kappertjes / balsamico
*
Kerstbuche
Prijs p.p. €60
___________________________________________
1/2 fles wijn p.p. naar keuze
Rafale Chardonnay (wit) / Merlot (rood) / Sauvignon Cabernet (rosé)
Menu 31 & 01 januari
3 aperitiefhapjes van de chef
*
1/2 kreeft ‘Belle Vue’, jonge sla, mayonaise
*
Vélouté van boschampignons afgewerkt met truffelolie
*
Filet van hertenkalf, gemarineerde peer, pastinaak en gratinaardappelen
*
Nieuwjaarsdessert van de chef
Prijs p.p. €65
___________________________________________
1/2 fles wijn p.p. naar keuze
Rafale Chardonnay (wit) / Merlot (rood) / Sauvignon Cabernet (rosé)
Vegetarische menu 31 & 01 januari
3 aperitiefhapjes van de chef
*
Superfoodbowl
quinoa / geitenkaas / muntpesto / spinazie
*
Vélouté van boschampignons afgewerkt met truffelolie
*
Duo van gevulde paprika en courgette
*
Nieuwjaarsdessert van de chef
Prijs p.p. €65
___________________________________________
1/2 fles wijn p.p. naar keuze
Rafale Chardonnay (wit) / Merlot (rood) / Sauvignon Cabernet (rosé)